Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tror inte att vi når särskilt långt så länge vi koncentrerar oss på eget "navelskåderi"


Kanske kan glädjenes blomster få knoppas

Kanske kan glädjenes blomster få knoppas
när vi släppt taget om vårt eget jag.
Kanske vi äntligen då börjar hoppas
att en gång få möta en morgondag
där kärleken lyser som gyllene solen
och allting är nära och verkligt och nu
och en liten flicka i vitaste kjolen
som möter oss med ett välkommen, du




Fri vers av ingvar VIP
Läst 537 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-11 12:38



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Underbar poesi.
Applåd!
2008-07-15

  Michaela Dutius
Mycket mycket vacker tanke och dikt
2008-07-11

  Kristina Wallbing
Mycket klokt och fint om vikten av att lyfta blicken och SE något annat än sitt eget.
Slutet är en mycket vacker bild!
2008-07-11

  Maria T
En vacker dikt om en framtid
fylld av kärlek.
2008-07-11
  > Nästa text
< Föregående

ingvar VIP