Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vet att vi har pratat om det och du vet vad jag tycker och vill! Men du vet att med poesins ord uttrycker jag mig bäst. Jag älskar dig och kommer alltid finnas vid din sida<3


Miss Pettersson

Är det mig du söker?
har du funnit rätt person
Mina ord talar bara sanning
När jag berättar för dig
Hur mycket du funnits och betytt för mig
Har du insett vad jag menar
Kommer du med ett svar
Inga meningar kan förklaras
Bara sägas ur min mun
När jag försöker
Så vill jag verkligen
Men för att söka
Behöver man svar...
Så tror du på vänskap
Mellan dig och mig
Eller leker du med mina känslor
Som en "otrogen" vän
Jag har sagt det, säger det och kommer upprepa det tills du verkligen förstår
Jag älskar dig och kommer inte ge upp förren
Den dagen då du säger : ta dina känslor och ord och försvinn!
Så när du kommer till mig
Är det verkligen Mig du söker?




Fri vers av Mikaela
Läst 395 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-11 14:40



Bookmark and Share


  idahandersson
ÄLSKAR denna texten verkligen ^^
2009-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Mikaela