Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det var inte såhär vi skulle sluta.




säg
att du saknar mig
såsom juli
brinner längs min ryggrad


säg
att du väntar mig
för i evighet
har jag vandrat




säg att mina ord
när de blev till frost
smälte just där
innanför ditt revben







Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 837 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-07-11 21:28



Bookmark and Share


  Laertes
Det påminner om Majakovskij faktiskt. Den store ryske poeten,
Har du läst honom??

L
2008-07-27

  Carola Zettergren
SÅ SNYGGT!!!!
2008-07-20

  Erik L
Bra skrivet. Jag gillar att texten inte breds ut för mycket utan att verserna är koncentrerade.
2008-07-20

  RogerIvan
Ligger i sängen med datorn på och läser din text.
Min älskarinna ligger bredvid och sover lungt och sött.
Undrar om det är detta i dina rader hon vill höra och jag borde säga?
2008-07-20

  Dan Linder
konsten att vänta är att överleva tiden det tar. Skitbra.
2008-07-12

  [ShadowWalker]
Hade en rätt märklig men ändå så passande känsla, lyssnade på
Tracy Chapmans - The Promise

och raderna "If you wait for me i'll come for you, although i traveled far i allways hold a special place for you in my heart.."
rullade precis upp mot mina trummhinnor när jag läste dina första rader...

Ett slags rop i vinden, kanske ingen hör, kanske hör hjärtat min sång och svarar tillbaka, men utan vetskap.

De var liksom samma för mig just då, texten och musiken.

Tack för en härlig upplevelse!
2008-07-12

  Anguis
Jag tyckte nog bäst om det första, men det sista går ju inte av för hackor heller. Fyndigt, poetiskt väluttryckt och bra.
2008-07-11

  Rosen VIP
En fantastisk bra text om kärlek o saknad..sista stycket gillas särskilt!!
applåd!
2008-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP