Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det sägs att man inte kan älska någon annan om man inte älskar sig själv. Jag älskar oss båda.


Jag finner mig själv i dig


I dina ögon
Tycker jag att jag är det vackraste som finns

Mellan dina fingrar
Tycker jag att jag har det lenaste hår

Med din näsas andetag mot min hals
Tycker jag att jag luktar som den ljuvligaste sommaräng

Med dina läppar tätt mot min hud
Tycker jag att jag smakar som den lenaste honung

I dina öron
Tycker jag att mitt tal förvandlas till sång

I ditt hjärta
så älskar jag äntligen mig själv




Fri vers av VildLilja
Läst 607 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-07-12 08:45



Bookmark and Share


  Emzeer
SÅ vill jag känna! Underbar!
2011-06-21

  mjuk
Kan känna i kroppen att det texten beskriver är sant. Jättebra skrivet !!
2011-05-07

  Gunnar Hilén VIP
jag blir 53 och upplever samma sak men blir samtidigt otrogen...vad säger man då...som 24-åring...du är grymt fin ! Dikten är SANNINGEN .

gunnar i esbo finland
2008-12-12

  aol
underbart
2008-08-16

  stella
Fantastiskt bra beskrivning av när det funkar, när man kan känna sig hel...
2008-07-14

    deb8
Underbart om kärlekens magi. Det är just att kunna älska sig själv som gör det till kärlek...
2008-07-13

  Ann-Sofie
Alldeles fantastiskt! Tack för dom orden...
2008-07-13

  Don Jorgé
Låter jättebratycket jag. Fint.
2008-07-13

    Jojjan
Herregud, vad jag tyckte om den här! Helt rätt inställning och applåd :)
2008-07-12

  Larz Gustafsson VIP
Suveränt!
Jag tror att man måste kunna ta emot kärlek för att kunna älska sig själv.
Många som tjatar om att man skall älska sig själv har tydligen glömt detta, och tror att man skall kunna krama vatten ur en sten.
Lennon behandlade temat i en sång, där han frågade sig hur han skulle kunna älska när han inte själv tagit emot...
2008-07-12
  > Nästa text
< Föregående

VildLilja
VildLilja

Mina favoriter
Äntligen fri
Drunknad