Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden

livet leker
plötslig timma
döden kommer
i din dimma

Svävar sorglös
marken suddas
kroppen borta
himlen nuddas

Klockor klämtar
ledet gråter
döden hämtar
kommer åter

blomman växer
vacker dag
fåglar sjunger
lugnets lag

livet leker
gror i mig
minnet mor
saknar dig




Fri vers av Tobbe
Läst 686 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-07-11 15:35



Bookmark and Share


    Hades Is Rising
Hej tobbe! Väldigt starkt och fint skrivet! Full poäng och en favorit direkt!
2005-07-13

  Livia
döden, ett ämne man väljer då och då. Fin dikt!
2005-07-13

  Kapten M.
kort och koncist, kärlek..precist!
2005-07-12

  Bodil Sandberg
Jag älskar den...bravo
2005-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Tobbe
Tobbe