Borta bra men hemma bäst.....
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

                               Borta bra men hemma bäst.....


Hemma igen

 

att vara bortrest

är att veta var man har

sin tillhörighet




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-07-12 19:01



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Så sant, bravo!
2008-07-13

    Melona
Ja,

det är så, allt som oftast!
Gott att "se" dig igen!
2008-07-12

  Ewa-Britt Nilson VIP
Välkommen
tillbaka!!!!
2008-07-12

  NågonAnnans
Precis, och att vara bortrest är att veta var man käner sig hemma:)
2008-07-12
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP