Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hemma igen efter att ha bott längs sveriges vackraste väg med världens finaste människor




uppgiven

trött

på att sova
i döda människors
sängar

trött

på rädslan
när jag inte ens själv
sörjer längre

trött

på att längta
efter det vackra i min
egen fula värld

trött

på att tänka
på någon som aldrig
kommer tänka tillbaka

(tröttast
på att älska

tröttheten)




Fri vers av Issand. VIP
Läst 618 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2008-07-12 21:25



Bookmark and Share


  Vildaste
en varm applåd/vilda
2008-10-16

  pyre
Älskar speciellt den sista raden...
så fint och just uppgivet skrivet. jag känner som att jag var precis där.
2008-08-29

    Wewill
helt magiskt. du har talang. superbra dikt, jag fastnar vid "trött

på att sova
i döda människors
sängar

trött

på rädslan
när jag inte ens själv
sörjer längre

trött

på att längta
efter det vackra i min
egen fula värld

trött

på att tänka
på någon som aldrig
kommer tänka tillbaka"

för att de raderna var starkast och även om de sista raderna var bra så behövdes dem inte riktigt. du förmedlar en känsla tillräckligt starkt ändå :)
2008-07-20

    miramari
Bra! Gillar mest:

"trött

på att sova
i döda människors
sängar"

och

"trött

på att tänka
på någon som aldrig
kommer tänka tillbaka"

Applåd!
2008-07-13

  opheliavampira
Underbar liten trött text
skönt att du är tillbaka
2008-07-12

  friheten
Väldig fin skriven!
2008-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Issand. VIP