Bild av Ulla T (akryl)
Foto: Ulla T

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bild av Ulla T (akryl)
Foto: Ulla T




Vi som delade allt

 

att dela allt

vet jag

allting om

 

i ensamhetens

mörker älskar

jag att sitta

 

intala mig

att du är här

delar min dag

 

det tysta mörkret

ljuger

aldrig

 

du delar inte

längre

min smärta




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-07-12 23:23



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Dikt och ord i total harmoni
målar gränslös otröst
2008-07-15

    StinusFinus
Det första jag fastnade för var din målning! Den är jättespännande och vacker... sedan dikten som var kanon. Applåd!
2008-07-12

    Vit Vinge
"det tysta mörkret
ljuger
aldrig"

Det stämmer så sant så, mycket vackert skriver,
Applåd!
2008-07-12
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP