Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det gör ont, för ont.

Saknad är en hemsk känsla.
Den börjar som en liten klump någonstans i magtrakten.
Växer sig större, expanderar.
Tills det känns som att den ska spränga sig ut ur kroppen.


Och jag saknar dig så det gör ont!




Övriga genrer av flickanmedmusiken
Läst 336 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-12 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

flickanmedmusiken
flickanmedmusiken