Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tycker om dig, vet du det?

Jag tycker om dig, vet du det?

Du har en personlighet
som utstrålar omtänksamhet,
ett léende
som sprider glädje,
och ett hjärta av guld.

När jag är med dig
är jag den jag vill vara.
Du tar fram det bästa i mig.
Människor som du förändrar världen,
min värld.
Gör den till en bättre plats att leva på,
skapar en enklare tillvaro.

Ditt sätt
att uppmuntra,
Din förmåga
att få andra att känna sig speciella och älskade.
Din gåva
att sprida livsglädje.

Du lämnar ingen oberörd.
Vart du än gång syns spår efter dig.

Jag tycker om du, vet du det?




Övriga genrer av flickanmedmusiken
Läst 369 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-12 22:45



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Underbar kärleksförklaring! =)
2008-07-12
  > Nästa text
< Föregående

flickanmedmusiken
flickanmedmusiken