Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädslan som följeslagare


Trofasthet är bra
men du,
gamle följeslagare Rädslan


Du är fri nu
fri att gå din väg


Du har tjänat ditt syfte
och behövs inte längre


Gå,

Gå nu,

Nu!


och jag ska välsigna din väg

 




Fri vers av Nic
Läst 200 gånger
Publicerad 2005-07-11 19:24



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg
Tycker mycket om din dikt - det är ord som de flesta förstår och tar till sig
2005-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic