Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natt



Nattens tystnad är mörkrets dag

Svart

Dröm i tyst mörker




Fri vers av Mr.painter
Läst 865 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2008-07-13 00:24



Bookmark and Share


  fågel grå
Gillar denna.
2008-12-09

  Svartsilver
Shit vad bra!
2008-12-04

  Stjärnöga
som när mörkret
blir den rock du
ej kan ta av..
lika välbekant
som en andra
hud..och bättre
än en dag!
Smärtsamt
Vacker!
2008-10-18

  hilja
Gillar!!!
2008-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter