Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Betraktar och tänker (för mycket) på min redan sköra relation.


En stilla längtan flyter över natten

Du är ett sovande ansikte
I dimman av askgrått
Så famlande i otröstandes vagga

Snitt av längtan och sorg
Du droppar
Pärlor av kärlekens ros

En glittrande bäck av njutning
har du under slutna ögonlock
ett ljus som är dolt i dimman

En vaken kvinna brevid dig
viskar sanningen
du är bara en bråkdel av mig

en väg utan skäl följde hjärtat till tusen stigar

En resa inför oss
enkel som vind
vill ge spår av orkan och stormby

Jag väljer din levande värme min kärlek
Men bara inatt
somnar i rummet av sorgvävd dimma

slutar ögon till obesvarade drömmar
imorgon är jag fri





Fri vers av mamma08
Läst 327 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-07-13 02:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mamma08
mamma08