Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En svår konst

 

trots träning

aldrig fulländad

 

jag ber till

ying och yang

 

hjälp mig att stå

stadigare

 

ändå faller jag

för minsta småsak

 

en ynka bagatell får

mig ur balans




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-13 12:50



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Att falla är mänskligt - att resa sig är gudomligt
2008-07-15

  Bibbi VIP
Huvudsaken att jag reser mig upp igen...och vandrar vidare.
2008-07-15

    Vit Vinge
Kanske är det så
att man måste hitta en liten punk i sig,
där man kan stå som en klippa,
men att hitta den kan ta en livstid.

Mycket vackert skrivet och det ligger sanning i den här texten.
2008-07-13
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP