Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyss, om jag ändå hade kunnat.

Dina läppar, helt stilla
lagom fuktiga
som ett inbjudningskort jag lämnat
kvar i brevlådan, tänkte feladresserat
det var nog feladresserat

Dina läppar, lagom fyllda
sättet de ler
läpparna som jag aldrig kommer
att kyssa, jag har glömt bort
vad kyssar är, hur de luktar

Mina läppar, helt stela
sandpapperstorra
som en räkning på posten,
rätt adress, men ingen vill ha
en rätt adresserad räkning

Mina läppar, tomma
sättet de falskler mot världen
läpparna som har kysst
sina sista kyssar, glömt av
doften och hur man kysser
andra läppar, dina läppar.




Fri vers av KevinBroberg
Läst 619 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-13 14:25



Bookmark and Share


    amandala
mycket bra ! :)
2008-09-21

    ej medlem längre
Det är nästan som man känner en kyss av att läsa det här. Vackert skrivet! :)
2008-07-14
  > Nästa text
< Föregående

KevinBroberg
KevinBroberg