Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kinesiska orkestern



klang-klang-klang-klang
DOIJNG DOIJNG DOING!

klang-klang-klang-klang
DOIJNG DOIJNG DOING!

klang-klang-klang-klang
DOIJNG DOIJNG DOING!

klang-klang-klang-klang
DOIJNG DOIJNG DOING!

KLANG-klang-klang-KLANG-klang-klang-KLANG-klang

DOIJNG DOIJNG DOING DOIJNG DOIJNG DOING

(KLANG-klang-klang-KLANG-klang-klang) DOIJNG!
(KLANG-klang-klang-KLANG-klang-klang) DOIJNG!


klang-klang-klang-klang
DOIJNG DOIJNG DOING!


Så låter den kinesiska orkestern
Och den tycker den låter bra

och då är det ju så det ska va.



© Anders Bek, 3/5 2004




Fri vers av Anders Bek
Läst 813 gånger
Publicerad 2004-05-03 16:05



Bookmark and Share


  A-M
Enkelheten. Perfekt!
2004-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Anders Bek
Anders Bek