Frågan ställdes till en 10-barnsmor, i ett radioprogram för många år sedan.....

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frågan ställdes till en 10-barnsmor, i ett radioprogram för många år sedan.....




Frågan till en mor

 

Du har tio barn du Hulda

Jo du

Har det inte varit slitsamt det då

Tja

Din man fick ju ge sig av för att arbeta

Jo

Men du fick det att gå ihop ändå

En fick ju lôv té de´o barna di halp té mä

Orkar man älska alla sina tio barn då

En mor älsker väl alltid barna sina

Men älskar man inte någon mer än någon annan

Vi har ju Sven som sitter i rullstol och han har

nog fått mest kärlek - och jaaa det är nog så att

den som är sjuk eller bortrest blir mest älskad

 

Efter Huldas svar blev det väldigt tyst
Kanske kom intervjuaren av sig
Kanske blev han känslosam eller
överraskad av svaret.......

 




Prosa (Prosapoesi) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-07-13 16:44



Bookmark and Share


  katt.inc
Jag tycker denna text är så fin och moderns svar känns så kärleksfullt, så självklart.
2008-07-17

  Bibbi VIP
Ärlighet är alltid välgörande även om den ibland kan göra ont.
2008-07-15

  Rachel Roth
fint samlat
men så är det
nog ofta

därför kan syskon
komma i kläm
2008-07-13

  Yvonne
Det var raka och ärliga svar.
2008-07-13
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP