Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett andetag av lesbisk frukt


Våra våta andetag
dämpar sig långsamt

mellan tunna lakan
kittlar fortfarande dina långa naglar
på insidan av mitt lår

Medans du viskar
med fuktig röst
"jag älskar skuggan av dina bröst"
Kan jag känna vår blandade lukt



av kvinnlig näckros






Fri vers av VildLilja
Läst 1200 gånger och applåderad av 50 personer
Publicerad 2008-07-13 16:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Älskar dikten!
2020-10-12

    ej medlem längre
Outstanding! Helt enkelt...outstanding
2011-05-08

  mjuk
Så vackert beskrivet . Ömhet och närhet i en kärleksblandning. Tummen upp!
2011-05-07

  M M Mannheim VIP
Fin text om äkta kärlek!
2011-05-07

  Kristina Olsson
Fantastiskt om hur det är att älska med en kvinna. Underbart!
2008-11-10

  Malin Magnusson
bedårande brännande kärlek
2008-09-02

  Johan Bergstjärna VIP
Vad vackert! : )
2008-08-12

  SeXara
Finstämt och vackert skrivet
Tack
2008-07-28

  fågel grå
Fint,vackert..
2008-07-22

    Konstifert
Det är sånt här som gör att hjärtat pumpar
2008-07-13

  Tina-sol VIP
ömsint. kärleksfull. "jag älskar skuggan av dina bröst"- vackert
2008-07-13

    ej medlem längre
Fint beskrivet :)
Ömsint och kärleksfullt!
2008-07-13

  To
Härlig, blottad kärleksakt.
2008-07-13

  tripto nin
fin men lukt används för att beskriva något neutralt eller negativt, doft positivt. och jag vet ju vad du menar så ..
2008-07-13

  opheliavampira
Ärligt och öppet om kärlek
2008-07-13

  korpfjäder
inte alls så dumt.. absolut!
2008-07-13

  1up
Gillar! :)
2008-07-13

  Ola Rydberg
Vackert ömsint

kärlek
2008-07-13

  AnnaMy
vackert skrivet om kärlek, för all kärlek är ju lika! bravo
2008-07-13

    ej medlem längre
Störtskönt beskriver du lesbisk kärlek:)
Ljuvlig text!!
2008-07-13

  Don Jorgé
Väldigt fint och kärleksfullt.
2008-07-13

  Larz Gustafsson VIP
En angenäm arom.
2008-07-13
  > Nästa text
< Föregående

VildLilja
VildLilja

Mina favoriter
Äntligen fri
Drunknad