Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikesrenarna längs med de gotländska vägarna är i full blom


Blåklockors sång som ligger i tiden

Lägg örat mot marken
nära intill
den lilla blåklockan
som du såg
på vägen hem igår

Gör det idag
eftersom små
blåa klockors liv
är kort

Men vänta tills
bilen kört förbi
så vägarnas dunder
ej förgör
att du ej hör

den lilla musik
som du får lyssna till
om du lägger ditt öra
mot marken bredvid
naturens egen musik

Framförd av
en liten klase klockor
men tyvärr anpassad efter
vägarnas tonart
och bilarnas takt

Men ändå...





Fri vers av Dionysius
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-13 22:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dionysius
Dionysius