Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek en sen kväll i en kylig pool.


A Virgins First Kiss

Han tar sats från poolkanten och landar i en kanonkula så vattnet skvätter över mina förut torra ben. Han ser sig om och låter sin blick stanna på min kropp där jag står precis vid kanten. Vattnet känns riktigt kallt. Jag ser på hans underbara ansikte och charmiga leende och känner mig lite varm inombords. Han sträcker ut armarna. "Jag kan värma dig, hoppa i" Det är förbjudet. Det borde vara perverst, och äckligt. Men.. Han gör det så naturligt och får mig så lätt tänd. Jag backar lite tvekande men tar sedan ett slutgiltigt steg framåt och hoppar. Vattnet omsluter mig och kyler. Just när jag når ytan för luft känner jag mig dras in i en omfamning av starka maskulina armar. Kylan försvinner och ersätts av en välkomnande lustfylld värme. Den griper fast i varje kvarvarande hjärncell och raderar dem utan barmhärtighet. Fan. Det här borde inte hända. Det är fel. Men.. Det känns så rätt.
Vi håller oss vid poolväggen. Jag känner den kala ytan mot min rygg och hans hårda, vältränade kropp som pressar mig mot väggen. Luften verkar dras ut ur mig när hans mörkbruna ögon drunknar i mina oskuldsfulla gröna. "Någonsin kysst en kille?" Hans röst är dov, med en lätt vibrerande tillbaka hållen lust. "Nej.. "Han ler svagt. "Vill du prova?" Utan att vänta på mitt svar som han redan läst ur min blick, kysser han mig. Väldigt försiktigt. Jag besvarar knappt kyssen, den var så oväntad för mig. Men så fin. Hans mjuka perfekta läppar som snuddar vid mina i en fjärilslätt kyss. En skön sommarkväll för en oskulds första kyss.




Prosa (Prosapoesi) av TooFalse
Läst 299 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-13 22:43



Bookmark and Share


    PoemFuss
den va fin, du skriver skit bra ^^ Bli författare xD
2008-07-16
  > Nästa text
< Föregående

TooFalse
TooFalse