Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hela ditt väsen är kärlek

En ny morgon gryr.
Med hopp om en ny dag, bättre än gårdagen.

Havets vågor slår mot klipporna.
Solen börjar gå upp mellan molnen,
himlen skiftar i ljuslila.

Havet är så stort, så väldigt. Så fullt av kraft.
Och vinden är mäktig, full av styrka.
Och solen är vacker, full av kärlek.

I denna underbara natur
ser jag dig.

För du är liksom havet, stor, väldig och full av kraft.
Och liksom vinden, mäktig och full av styrka.
Och liksom solen, vacker.
Hela ditt väsen är kärlek.

Du har lämnat spår i din egen skapelse.
I denna underbara natur
ser jag dig, Gud.

Och hela ditt väsen är kärlek.




Övriga genrer av flickanmedmusiken
Läst 374 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-13 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

flickanmedmusiken
flickanmedmusiken