Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hatets hårda blick


Hatets hårda blick


oförmöget
skåda ljuset


hotar skada
eget öga





Fri vers av Nic
Läst 284 gånger
Publicerad 2005-07-11 23:30



Bookmark and Share


  Jojo
Sanningen fångad i vacker formulering!
2005-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic