Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Får jag luta mig?

Mot bänken här framför mig

slå pannan i bordet,så det låter..

så det händer något

så jag känner något

har suttit här förlänge nu

växer mossa på mitt ansikte,kanske det är datorskärmens strålning som gjort det..

här ska jag sitta när ni andra gör något annat

trots att det inget här händer

inte ens fruktbudet har kommit trots att det är måndag


han kanske har glömt bort mig


eller så har bara någon avbokat det nu på sommaren

-men jag kanske vill ha frukt!
jag har ju t.o.m plockat bort dom gamla korgarna i huset i väntan på nya!

kan inte hösten komma nu..

så jag slipper vara en av få

som får tillbringa min tid på ett kontor i centrala stockholm..

Alla blommor här har vissnat,allt företagsgodis är slut

det försvann med semestern


något som i min värld är en ovanlig lyx..






Övriga genrer av Isvatten VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-14 13:26



Bookmark and Share


  camillala
precis som föregående
känner igen mig starkt
bra förmedlat
2008-07-14

    Herr Ångest
Mm, känslan är så välbekant.. men jag är väl den lyxlyckliga delen av sthlms befolkning som precis påbörjat min semester.. men vad gör det när de flesta andra är bortresta och man själv är ledig och sitter som en tankens fånge i sin lägenhet, stirrar på dataskärmen o får beslutsångest över att man borde göra nåt av sin ledighet.. :)
2008-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP