Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det smakar thinner

Det finns inget slut på all skit som finns
Var det började är det ingen som minns

Som när monstret i skräckisen vaknar en sista gång
Försäkringskassan, KFM, Intrum och Fortum turas om

Jag ska bara...vi får se om vi hinner
Vaknar upp och allt smakar thinner

Jagad av alla får inte vara ifred en stund
Är inget annat än en autonom jävla kund

Det är bara det som kan mätas
som sen också kan räknas
arbeta bara med matematik
om du vill bli lycklig och rik

Hungrig och kall håller jag mig alert
jag blir också slimmad och smärt

Jag blir bra på problemlösning och kreativitet
Men det är inget som gör mig varm och fet

Om jag bara kunde komma in till land
och du räckte mig din lena hand
skulle vi leva lyckliga i alla våra dagar
bara det inte fanns så knäppa lagar...

suck...




Fri vers av Casca
Läst 402 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-14 14:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Casca