Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trippel


Oväder

Molnen bygger upp
alabaster slott-
svalan öppnar porten

Fjärilsbuskens blom
åskmolnsfärgad -vingbeströdd
väntar på regnet

Cyberrymden tyst
poeten drog ur jacket-
åskguden visar sin makt




Bunden vers (Haiku) av vera gade VIP
Läst 444 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-07-14 17:42

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar särskilt den första med svalan.
Även trean bra med kontrasten mellan nytt och gammalt.
2008-07-17

  thyra
Härligt fina alla tre :) Ett riktigt oväder ser jag framför mig! Fint!
2008-07-14
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP