Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om kaosteorin och fjärilseffekten


Kanske en orkans början

helt omedveten

om vår kaosteori

lyfte fjärilen




Bunden vers (Haiku) av limerick
Läst 1252 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-07-14 19:13



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
...och fick bägaren att svämma över...
Calle
2014-05-24

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
tjusigt
2013-10-25

    ej medlem längre
tycker om!
tänk så befriande att vara fjäril ;)
2011-12-19

  vera gade VIP
skön. - Liksom varje andetag vi tar...
2010-08-03

    tramp
kanon ! denna gillas !! klurig !
2008-07-15

  Åsa Gustavsson VIP
Jag gillar tanken på kaoset som brakar loss av ett vingslag från en fjäril....
2008-07-14
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick