Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inutimonster det här är bara ord

jag skulle

om jag kunde

det är så oseriöst

enligt vissa som inte fattar ett dugg

som inte

 inte vet

att alla de stora poeterna

har hämtat sitt från livet

hur fan

skulle det annars gått till

hur skulle Boye blivit  Boye

hur skulle Fröding blivit sig

 fast

jag tror inte han brydde sig men Stagnelus

alla de stora suck

du är så bra

du är bäst en riktigt fenomenal poet som kommer

att fortsätta leva precis som dem

jag högaktar dig och

din poesi

skulle vara fruktansvärt eländigt

om jag ens försökte skriva en dikt till dig

för du är bara bäst

så det så

du griper du vrider tar

i våra hjärtan och

i denna tid krävs det så mycket mera

du är fenomenal har man läst dig

glömmer man det aldrig

aldrig någonsin




Övriga genrer av Carola Zettergren
Läst 1459 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-07-14 20:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du har alldeles rätt.
2012-11-20

  Bjarne Nordbö
Hon är en makalös gåva till Poeter.se.
2010-11-18

  Caprice! VIP
Så sant som det är sagt.
Underbar hyllning till en fantastisk poet!
2009-03-22

  HerrGlad
Precis, så bra.
2009-01-03

  Bjarne Nordbö
En hyllning på rätt plats.
2008-12-16

  guld
hon är fruktansvärt bra. du med.
2008-09-06

  inutimonster
när allting känns fel går jag in och läser den här. den får mig att känna mig som någon, en viktig del av mängden. tack för det.
2008-08-09

  mayhem and order
Mycket medhåll på detta goding:-)
2008-07-15

  inutimonster
jag vet inte riktigt vart jag ska börja. kanske med; tack! jag blir helt...TACK! vad gulligt av dig. verkligen. jag skuttar upp och ner på stolen, tar ett varm runt kvarteret och skriker för JAG ÄR VÄRD ATT SKRIVA POESI OM!!!!! you made my day. och det håller troligen flera dagar till. och längre. och bara så du vet - din poesi fastnar också. dig glömmer man inte heller i första taget. PUSS PÅ DIG!
2008-07-14

  Desert dust
I LOVE HER :)
2008-07-14

  korpfjäder
Ja det är bara att instämma. Fin dikt till en fin poet!
2008-07-14

    Melona
JA, hon är verkligen duktig, du med!
Och vilken fin hyllning till henne!
2008-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren