Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ashberg.


och snyggelkullerbytta gör jag


rakt in på kontoret.

och så är det.

att veckla ut pattarna och
playa lady of the big day

bara för att i sedan sista
sekunden vända spetsen
mot det yttersta och fingret
mot läpparna förvandlas mot
en svärsdspets och blir ett
likhetstecken mot ballar av stål
och den bara reser sig och

jag vet inte riktigt var
kuken står egentligen,

men jag vet var satsen
kommer att landa;

poeter.se.




Fri vers av vem_tystar_rösten
Läst 332 gånger
Publicerad 2008-07-14 21:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vem_tystar_rösten