Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntan

 

 

Det är konstigt nu

nån slags stiltje nu

Vad är meningen nu?



meningen




Fri vers av stronza
Läst 551 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-07-14 22:15



Bookmark and Share


  Carlita
tänka tänka.. du får mig alltid att tänka tänka! skriv mer snälla.

kram
2008-08-31

  Jan Linderoth
Äntligen en mening från dig! Världen får väl inte lov att begära mer...eller? För visst är du meningsfull!!
2008-07-16

  tom boreland
stitjen finns i
stormens öga
2008-07-15
  > Nästa text
< Föregående

stronza
stronza

Mina favoriter
escapar