Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackraste dagen

Allting är tyst. Ljudet av kraniet som spräcks är tystare än själva tystnaden och kan således urskiljas. Blodet flyter sakta utmed det nedfläckade betonggolvet, som en flod på väg ifrån livets glöd. De blodsprängda ögonen stirrar rakt in i själen som sävligt beger sig ifrån det fruktansvärda. Skalet ligger kvar. Blodet dryper fortfarande och skratt uppfattas långt borta. Det är skrattet från glädjen som lekamen fortfarande kan njuta en stund utav, innan också den lämnar kroppen. Solen skiner och fåglarna kvittrar. Allt är sig likt. De som vet säger inget, de som inte vet vill inget veta.

/ Jonas




Fri vers av Jonas Olsson
Läst 286 gånger
Publicerad 2008-07-14 22:39



Bookmark and Share


  L.S
fast att jag inte orkade läsa den i början så kunde jag inte sluta och helt plötsligt var den slut .. avslutet var väldigt bra och den flyter på..
2008-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Jonas Olsson