Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tror jag börjar bli besatt…

Vet du hur ofta jag tänker på dig?
Hur stor del av min vakna tid som du tar upp mina tankar?

Vet du hur ofta jag tänker på dig?
Hur stor del av mina drömmer på nätterna som handlar om dig?




Övriga genrer av flickanmedmusiken
Läst 346 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-14 22:54



Bookmark and Share


    Jojjan
Jag känner också igen mig...applåd blir det iaf.
2008-08-03

  friheten
känner igen mig
2008-07-14

    Vit Vinge
Kärleken :)
2008-07-14
  > Nästa text
< Föregående

flickanmedmusiken
flickanmedmusiken