Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förkylning är inte kul

huvudet dunkar,
kroppen känns tung
som om den var gjord av cement.

jag kan inte svälja,
halsen smärtar.
jag kan knappt andas,
luftrören är igentäppta.

förkylning är inte kul.
speciellt inte på sommarlovet.




Övriga genrer av flickanmedmusiken
Läst 306 gånger
Publicerad 2008-07-14 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

flickanmedmusiken
flickanmedmusiken