Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man kan ju alltid drömma... (Med risk för att bli patetisk och smörig)


Vilken värld det skulle bli!

Tänk om alla kunde leva
Lite mindre själviskt
lite mer för människorna runtomkring
Lite mindre oberörda
mer fokuseradade på viktiga ting.

Tänk om alla kunde leva
I gemenskap
utan konflikter och bråk
I en slags samhörighet
oavsett land eller språk.

Tänk om alla kunde leva
för att glädja andra
sprida kärlek
och ta hand om varandra

Tänk om alla kunde leva i fred och harmoni –
Tänk vilken värld det skulle bli!




Övriga genrer av flickanmedmusiken
Läst 351 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-14 23:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin och tänkvärd :) Håller med dig!
2008-07-14

  friheten
Ja, tänk om vi kunde!!!
2008-07-14
  > Nästa text
< Föregående

flickanmedmusiken
flickanmedmusiken