Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

konsekvenssymptom

mitt hjärta bultar så hårt
att mina revben brister
med sprickor i tanken
av olösta tvister

oroliga tankar dansar nakna
inom sfär av tolerans
skakandes förtvivlandes saknad
av ansvar och substans

nacken strålar begagnade
likt myror i en stack
när världen runt snurrar
av stressymptoms attack

nu känns allt så menlöst
allt tappat har sin lyst
jag kan ej mera glädjas
gråter ensam, söndrig & tyst




Fri vers av Fredric
Läst 532 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-15 01:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
sjukt bra
2008-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric