Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sexleksak

Ibland tas jag fram, det är sällan jag får vara med. En mobbad individ vars karaktär trycks ner medan mina egenskaper lyfts mot skyarna.

Jag förstår ingenting.

Varför fick inte jag vara med i Toy Story?




Fri vers av Jonas Olsson
Läst 391 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-15 01:35



Bookmark and Share


  bergsdotter
tycker om den,
men vet egentligen varför.

(:
2008-07-15

  Fredric
Skön... Känner igen mig mycket i detta.. ;-)
2008-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Jonas Olsson