Till Lennart med stort tack

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Lennart med stort tack




Skillnaden är mer än hårfin

 

Det var som

att komma till

en ny plats

ett annat

hem

 

och

när jag gick

runt för att njuta

insåg jag att

det blir

 

min räddning

 

när den känslan

går utifrån och in

slår till mig så att

jag vaknar

och inser

 

att hoppet om bättre dagar
är mer än hårfina och
att det räcker med
att gå ut på den
ansade tomten

för att

övertyga

mig




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-15 08:51



Bookmark and Share


  KristinaE
.. hörde om Fassbinder på radio nyss - han skrev om sorg men tänkte att denna längtan vi alla bär på måste bära till kärlek trots sorgens vara - att fortsätta tro och längta trots stor sorg och saknad efter...
2008-07-16

  Michaela Dutius
Att komma hem-de orden rymnmer en värld--din för dig och min för mig!
2008-07-15

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja hopp och tro
om att lycka
här kan bo!
2008-07-15

  Vilsen Annette-hittar vägen
Härligt livsglad text som gör att jag ler. Och övertygelse om att det FINNS lycka i livet!
2008-07-15
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP