Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är bara jag

 

I
samma
stund
som
jag
berörde
ditt
hjärta
Väckte
jag
också
alla
dina
förväntningar
Nu
svävar
du

mellan
det
du
kallar
längtans
uppfyllelse

och
den
bittra
besvikelsen 

Du
kan 
inte
bestämma
dig

Är
jag 
bra
eller
dålig
för
dig?

Gudomlig
eller
demonisk?
Är
jag
helgonet
eller
synderskan?

God
eller
ond?

Hur
ska
jag

dig
att
förstå?


Att jag är bara jag




Fri vers av VITRIOL
Läst 590 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-07-15 23:44



Bookmark and Share


    EllenCalmira
berörande ord, bra!
2008-08-23

  Johan Bergstjärna VIP
Ja, hur läks en brusten tillit?
2008-08-14

  Mikael Lövkvist
Fint.
2008-08-07

  Lilla My* VIP
Gränsen mellan det där osynliga i relationer....
Snyggt diktat!!
2008-07-18

  Jaramald VIP
Betraktaren skapar sin bild
med sina egna premisser.
Besvikelse ligger latent
hos den som är
mottaglig för besvikelse...
Man får nog bara
fortsätta vara den man är
tills dess man förstår att man
inte bär någon annans
förväntningar besvikelser och lycka...
tror jag.
2008-07-16

    undefined
Den här var jätte bra! Älskade den, så fint i slutet med "att jag bara är jag". Underbart bra:)
2008-07-15
  > Nästa text
< Föregående

VITRIOL
VITRIOL