Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt

Aldrig ska jag dig mer illa förfara.
Jag har ej mist obehaget.
När jag ser dig ser jag in i mig, allt ska få bestå.
Solen rinner och det gör ont.

Min sorg ska icke få vara.
Man ska därför lyssna till förslaget, för att sedan återgå.
Vattnet rinner och det gör ont.

När man aldrig kan se tillbaka.
När man aldrig kan ta tillbaka, men meningen går att se.
Då ska man det bästa vaka.
Då ska det bästa ske.
Jag rinner och det gör ont.

Du, du äro det vackra, du äro det fina.
Att vara i skuggan är till förakt.
Du är allt jag någonsin kunnat önska mig.
Mina ögon rinner och det gör ont.

Fel? Ja, men allt ska inte sina.
Man borde, man ska vara på sin vakt.
Jag älskar dig.
Mitt hjärta blöder, och det gör ont.




Fri vers av Jonas Olsson
Läst 301 gånger
Publicerad 2008-07-15 10:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonas Olsson