Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är Bermudatriangeln, allt jag älskar försvinner.


Ge mig ett gift snabbare än kärleken

Här sitter jag på min resväska
i ett försök att hålla minnena instängda
med en värdelös flyktplan
Man kan inte fly ifrån sig själv

Ge mig vad som helst, jag har aldrig behövt det mer

Jag räknar alla sorger som jag fyllts med
Jag behöver några tusen fingrar till
Om det är för mycket att begära
så ge mig åtminstone ett snabbare gift än kärleken

Ge mig vem som helst, jag har aldrig behövt den mer

Gud verkar tro att han funnit en idiot i mig
Han glömmer att jag är hans avbild
Jag vet att lyckan existerar
men jag vet mer väl att den inte låter sig fångas
av idioter som mig

Ge mig ingenting, jag kommer bara att tappa bort det




Fri vers av Tim Sterner
Läst 887 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-07-12 13:58



Bookmark and Share


  astranova
jag fastnade för den här dikten, men är inte helt förtjust i det sista 'långa' stycket. i de två första ligger en rytm som sista inte har ... gillar dock de ensamma raderna, de förstärker på ett underbart lugnt sätt. jag tror också att texten skulle gå mycket bra att tonsätta. bra titel, språk och ordval!
2006-06-11

    rainbow
"jag är bermudatriangeln, allt jag älskar försvinner"
underbart förord (eller vad det nu kallas..)! jag har svårt att sätta fingret på exakt vad jag gillade.. allt. känslan. det blir till musik i mitt huvud. underbart!
2006-05-14

  yoyyo
Ge mig ingenting, jag kommer bara att tappa bort det

känner igen känslan jag får när jag läser dina ord
bra skrivet
2006-03-10

  utopia
jag vet inte vad jag ska säga.

den här texten är en melodi, en låttext. jag hör nästan kent sjunga den.. :)

så vackert att jag är nära att gråta.

som vanligt trollar du med orden och trollbinder med dina formuleringar..

jag är djupt imponerad!
2005-07-26

  Linn Johansson
"så ge mig åtminstone ett snabbare gift än kärleken"

kul när man hittar någon som har något särskilt.
2005-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Tim Sterner
Tim Sterner