Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det sker mycket oväntat i livet. Just nu KAN glädjens sol lysa för dig på nytt. Vem vet?


Medan det ännu är dag

Medan det ännu är dag
kan en ström av glädje flöda
inom dig och åter döda
missmodet som tär ditt jag

låta själen le och skratta
bryta sorgen mitt itu
ty om än du ej det fattar:
den som lever, det är du!





Övriga genrer av ingvar VIP
Läst 604 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-07-15 19:36



Bookmark and Share


  SuperSweMe3
Jättebra.. Jag önskar jag hade en farfar eller morfar som du ingvar! :)
2008-07-19

  Erik L
Mycket fin och tankvärd dikt!
2008-07-17

  Michaela Dutius
Underbart vacker och dessutom sann- om vi förväntar oss härliga saker får vi det
2008-07-16

  Bibbi VIP
Ja, en god regel att inte låta någon eller något stjäla glädjen.
Applåd och bokmärke.
2008-07-15
  > Nästa text
< Föregående

ingvar VIP