Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vän

En av få vänner
av allra bästa slag
som bryr sig hur andra känner
som finns där varje dag

Någon så snäll och go
som vågar säga sin sak
och tar livet med ro
och är ärlig och rak

Någon med livsglöd
vilken brinner i evighet
som är full av stöd
som bara vänner vet

Jag önskar jag var lika
kunde lura livets snara
att jag inte gav vika
att jag bara kunna vara

När din värld står i brand
och ditt hjärta verkar brista
finns jag med hjälpande hand
finns jag, för en vän går aldrig mista




Bunden vers (Rim) av LEXX
Läst 651 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-07-15 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LEXX