Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gästskrivare Simon Wahlström 9 år, Ewa-Britts dotterson


Lilan och Storan

Lilan och Storan, Storan är störst
Lilan och Storan, Lilan är minst
Lilan är smidig, Storan är stark
om dom samarbetar, kan dom
besegra dig




Fri vers av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 586 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-07-16 09:01



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Så sant som sagt
2017-09-15

  Lady Alassa
Mycket bra Simon. Ha kortleken kär och fortsätt spela Kasino
Så håller du räkneförmågan i trim. Min farmor uppmuntrade alltid till det.
2010-03-22

  Eaglemountains VIP
Väldigt begåvat och uttryckt av en 9-åring! Samarbetar man så blir man starkare i allt ....
2008-12-21

    sajo
Måste säga Simon är begåvad. Fortsätt med detta intresse. Du fångar mig med dina ord. Heja.
2008-07-17

  Ronny Berk
en tänkvärd handlings återgivare... lycka till Du unga skrivare !
2008-07-16

  thyra
Härligt att se att skrivarådran fortsätter sin vandring över generationerna. Heja, heja Simon! Fortsätt så!
2008-07-16

    tramp
Klokt Simon jättebra skrivet och du har
begripit det bästa av allt…att man ska hjälpas åt !

Du får applåder av mig !!
2008-07-16

  Michaela Dutius
vad duktig du är Simon, du har nog ärvt mormors ådra
2008-07-16

  VildLilja
oj va fint :)
2008-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt