Foto Ulla T " />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Ulla T


Aldrig mer

 

aldrig mer

ska du möta mig vid vägen

med svansviftaren vid sidan

 

aldrig mer

kommer du att säga

~ ny dag nya möjligheter ~

 

aldrig mer

får jag känna din doft

när du ber om ett skrubb på ryggen

 

aldrig mer

rörs vi tillsammans i tårar

över vemodslivets turer

 

aldrig mer

får jag ha dig

i min närhet

 

alltid alltid

utan

dig

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-16 14:43



Bookmark and Share


  Ilona _L
Vackert skrivet om och om igen - för evigt!
2008-10-26

  KristinaE
vacker - vacker om underbar kärlek som jag vet att du nu bär i minnets rum ibland i dess tomrum - men det känns ända hit hur härligt ni hade tillsammans!
2008-07-16

  Michaela Dutius
Ensam vandring är tung att gå
lättare steg när man är två
Att mista den käraste är så svårt
livet blir ensamt tungt och hår
men ditt hjärta minns hans röst
och hans doft som kan ge dig tröst
2008-07-16
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP