Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

48 timmar

48 timmar.
48 timmar ganska precis.
48 timmar sen jag senast skar mej sist, och nu räknas timmarna, minuretna... möhjligen sekunder tills nästa gång jag öppnar den glittriga guld asken där mitt rakblad ligger.
Det ända som glittrar mer än asken är mitt rena blod.
Men det är min lilla hemlighet för folk skulle inte förstå.
drar bladet en gång, två gånger tre gånger.
det svider inte nog, för lite blod.
Trycker bladet hårt mot vaden och drar snabbt en fjärde gång.
nu svider det, nu riktigt smärtar det.
nu rinner glitterblodet.
sjukt behov.




Fri vers av Marta Nnilsso
Läst 552 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-16 18:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marta Nnilsso
Marta Nnilsso