Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kanibal

Att prata och tänka på allt som sägs, medan en mödare lejs. Att känna skottet försvinna in i sin panna, då kan man ej i livet stanna.

Man faller sakta ner till marken, och gärningsmannen tar ens kött till charken. Kniven körs sakta genom kött och ben, så sakta att mördaren blir sen. Till en middag och en vän de ska hylla, de ser fram emot att sina magar fylla.

Liket serveras på silverfat, alla verkar njuta av sin mat. De äter vilt utan bestick, this is very sick. De kan bara få ner ett finger till, nu är de så mätta att de måste sitta still.

Att bara en man kunde göra så många mätta, det är bara ett mål till i texten som jag ska sätta. Jag vill höra mördarens svar? - Det var det enda sätt för mig att leva kvar. Det är väldigt dåligt att ta knark men att äta människor gör en stark!




Fri vers av Jonas Olsson
Läst 300 gånger
Publicerad 2008-07-16 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonas Olsson