Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

igel

 

röd mantel svart mantel vit

hennes händer hennes

händer

timmar efter det

hon faller att han urholkas

att han låter sig tömmas

kommer sömnen

som havsskum

hunden gnyr söker öppnar

det förbjudna dolda i det begravda

leta inte inte här

höst kommer färg

kommer löv kommer ådror

skiktet mull tiden

svep in andas vara

när han vaknar

hon är inte längre

inte längre ärr




Övriga genrer av Daniel_78 VIP
Läst 527 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-07-17 00:58



Bookmark and Share


  Fröken Röd
"när han vaknar

hon är inte längre

inte längre ärr"

Det här! Det kittlar dödskönt i kistan.
2008-08-02

  Vacant
Det här var mycket intressant. Jag gillar det skarpt, för varje ord sätter spår. Applåder!
2008-07-21

  Laijza
djupt, mycket djupt. Fint så, så fint...så
2008-07-18

  Rakel Lorner
Jäkligt snygg text! Lite slemmigt, lite sorgligt, lite hoppfullt trots allt. Sånt gillas!
2008-07-17

  aberatio
Tycker om språket. Intressant.
2008-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP