Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stora lilla flicka


Stora lilla flicka


Frukta ej längre
övergivenhetens
mörker


ljuset finns där,
har alltid
funnits där


lyft blott
din sänkta
blick




Fri vers av Nic
Läst 497 gånger
Publicerad 2005-07-12 22:59



Bookmark and Share


  Jojo
En riktigt hoppfull dikt förpackad i snygg formulering! Tack!
2005-07-13

    tanto
Underbar dikt som lyser upp livet!
2005-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic