Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lifé

Att leva livet är som att lära sig att cykla.
Det börjar vingligt, men efter tiden så lär man sej, när man måste svänga, när man måsta bromsa.
Ibland går det utför, ibland uppför, ibland är vägen rak, ibland gropig. Och även när man äntligen har lärt sig konsten att cykla så trillar man lika förbannat.




Fri vers av mariahellström
Läst 279 gånger
Publicerad 2008-07-17 10:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mariahellström