Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gästskrivare Ewa-Britts dotterson Simon Wahlström 9 år


Följa ord!

Han pratar i mikrofonen, som har en sladd.
Och i sladden, kan man följa hans ord.
Och sladden den leder, till radion.
Och vid radion hör man hans ord.
Och han säger: Jag gillar ord.




Fri vers av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 542 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-07-17 14:08



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Denna 9-åring har anlag, och kommer att forma ord till meningsfulla meningar ....
2008-12-21

  Mr Lindemann VIP
Ordlöst närmar jag mig denna skrift och blir målös
Men inser att orden finns. Orden befriar.
2008-08-31

  Michaela Dutius
Du kan hantera orden Simon, vad månde bliva!
2008-07-19

  thyra
Fint Simon, du är redan ordrik i skrivandet och fantasifull i dina rader. Härligt att se!
2008-07-17

    sajo
Får mig att tänka på när barn beskriver ord på något TV-program som sändes en gång i tiden. En bra beskrivning. Simon har ärvt ordlekandet av dig.

Hälsa

S* kapar...

I* ntresserar....

M* eningsfulla....

O* rd...

N* aturligt...
2008-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt