Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lustigt



Lustigt,
hur verkligt det overkliga kan verka,
hur kan någon vara närvarande trots sin uppenbara frånvaro?

Lustigt,
när skymningen sig sänker
du talar till mig utan ord,
förnimmer din kind mot min hand,
utan beröring

Lustigt
hur du infiltrerat med mitt blod
och nu har min kropp under ditt kommando..




Övriga genrer av tanto
Läst 324 gånger
Publicerad 2005-07-13 00:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tanto